Brinch Partners DANISH  |  ENGLISH
 
 

Search & Selection

Med udgangspunkt i vores kunders forretningsmæssige strategi og udfordringer tilrettelægger vi den mest optimale rekrutteringsproces. Det er opgaven, der bestemmer metoden og ikke omvendt. Udgangspunktet er en grundig analyse af markedet, virksomheden og stillingens ansvarsområder. Kun igennem en detaljeret forståelse af rammebetingelserne er vi i stand til at finde frem til de kandidater, der kompetencemæssigt og menneskeligt matcher jobbet. En stærk velafprøvet proces og en tæt løbende dialog mellem konsulent og kunde sikrer, at alle involverede parter oplever et godt og professionelt forløb. Se referencer her

Vores vigtigste interessenter
Vi kombinerer vores proces med erfarne konsulenter, dygtige researchere og fokus på tilfredsheden hos vores to væsentligste interessenter – vores kunder og vores kandidater.

Erfaring og netværk
Vi har en bred erfaring og et stort netværk inden for en række brancher. Vi anvender afprøvede metoder og en række professionelle testværktøjer. Dette er med til at give vores kunder sikkerhed for optimale løsninger og den rigtige kandidat til jobbet.

Branchemæssig bredde, professionelt fokus
Vi finder ledere og specialister inden for salg, økonomi, IT og generel ledelse. Branchemæssigt spænder vi bredt og er en kvalificeret sparringspartner for dansk erhvervslivs ledere og HR-afdelinger.

Den offentlige sektor
Vi tilbyder også vores services til den offentlige sektor. Med vores kendskab til de ledelsesmæssige udfordringer for offentlige ledere, er vi i stand til hjælpe med at finde den rette leder indenfor direktion, sektor- og områdeledelse, afdelings- og teamledere samt ledere til selvstændige eller associerede offentlige virksomheder og institutioner.
 
 
 

Emnebank

Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores øvrige netværk og metoder bruger vi aktivt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog eller direkte lade dig registrere i vores emnebank.

Tilmeld emnebank

Aktuelle stillinger

VELUX A/S, Kolding - Consultant Logistics...
OASIS - Centerleder...
LEO Pharma - Programme Manager for Global IT...
LEO Pharma - IT Controller for Global IT...
Scania - Salgschef...
Sadolin & Albæk - Sales Manager, Sadolin & Albæk...
Se alle stillinger »

Brinch & Partners

Brinch & Partners - København
Havnegade 39
DK-1058 København K

Brinch & Partners - Århus
Søren Frichs vej 42H
DK-8230 Åbyhøj

Telefon: +45 7020 2328
Email: mail@brinchpartners.dk

LinkedIN  FØLG OS PÅ LINKEDIN

All rights reserved © Brinch&Partners 2017 | Design & CMS: WebVizion