replica watches we offer the best swiss replica watches uk, there are many replica watches swiss replica watches uk, buy swiss rolex replica watches uk, swiss replica watches uk on our store, swiss replica watches uk with huge replica watches discount, replica watches swiss replica watches uk with low price!

 
  Brinch Partners DANISH  |  ENGLISH
 
 

Stillinger

Vi arbejder for tiden bl.a. med nedenstående ledige stillinger. Derudover arbejder vi løbende med opgaver, som ikke annonceres. Hvis du har spidskompetencer indenfor ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog omkring dine muligheder. Vi arbejder aktivt med vores emnebase og vores netværk.



Technology Specialist, Østbirk - Mrk.11.296
VELUX

Du får med direkte reference til lederen af kompetenceteamet primært ansvaret for teknologier og processer i forbindelse med profilering og maling af trælaminater. Ansvaret går på tværs af fabrikker i Europa, og det team du vil indgå i, byder ind med ressourcer til rådgivning og viden om processerne fra det rå træ til færdig komponent. Rådgivningen handler bla. om implementeringen af ny teknologi, processer, kvalitet og generel support. Supporten sker i krydsfeltet mellem eget team, fabriksledelsen, specialisterne på fabrikkerne, produktudvikling og indkøb.
Læs mere




Controller - Mrk.11.278
Brüel & Kjær

Brüel & Kjær er den globale markedsleder inden for udstyr til måling og analyse af lyd og vibration. Virksomheden har betydelige vækstmål og forfølger dem ved at kombinere innovationskraft og høj teknologisk ekspertise med internationalt markedskendskab. Hos Brüel & Kjær arbejder man løbende med faglig og personlig udvikling i et internationalt miljø. Over 1100 medarbejdere – heraf ca. 450 i Nærum – hjælper dagligt kunderne, som er blandt verdens førende virksomheder, med at forbedre kvaliteten på en lang række produkter, som møder os overalt i hverdagen. Brüel & Kjær har salgsselskaber og distributører i mere end 80 lande. Produktporteføljen bruges til at teste vibrations-og støjniveau og skaber via vores kunder større sikkerhed, bedre livsvilkår for mennesker og et godt miljø. Til at understøtte den fortsatte internationale vækst søger vi nu til kontoret i Nærum en:
Læs mere




Projektleder - Mrk.11.297
OneMed

Som en væsentlig del af tilbudsafdelingen bliver du placeret centralt i virksomheden, og skal både selvstændigt og i samarbejde med den øvrige tilbudsafdeling varetage den vigtige proces med at give tilbud på relevante EU-udbud til de kommunale markeder. Det er essentielt at tilbuddene afgives konditionsmæssigt korrekt, rettidigt og med blik for den forretningsmæssig værdi for OneMed. Du får efter kort tid ansvaret for dine egne opgaver, som skal løses i et tæt samarbejde med de øvrige interessenter, som primært er salgschefer, produktchefer samt indkøbsafdelingen. Din funktion er internt baseret, men du vil med tiden også få et vist samspil med kunder og andre dele af koncernen. Det er vigtigt, at du er i stand til at løfte dine opgaver selvstændigt, har et højt drive og bidrager til at udvikle funktionen.
Læs mere




Business Transformation Management Konsulenter - Mrk.11.295
Valcon

Sammen med kunderne skal du være med til at skabe og drive transformationer inden for driftsledelse med fokus på, at kunden når forretningsmæssige mål. Du tænker både i forretning, processer og mennesker, så dine resultater opnås ved at tage hensyn til såvel forandringens faglige indhold som til de mennesker, der berøres af forandringen. Du bliver en del af et team, der de senere år haft stor succes med at gennemføre transformationer på topledelsesniveau for store skandinaviske kunder. Valcon ønsker nu at styrke og fortsætte væksten inden for driftsledelse og -optimering. Det er derfor nu, du skal stige på, hvis du ønsker at præge en allerede spændende og givende udvikling på et område af central betydning for virksomheder overalt.
Læs mere




Category Manager - Mrk.11.276
VELUX

Reporting to the Category Director for Direct Materials in VELUX A/S you will be responsible for managing the spend for plastic, rubber materials and injection moulded parts including tooling, on a global scale. We expect that you will be able to grow the vision for the categories, design the strategies, ensure timely execution and ensure alignment with all key stakeholders in- and outside the organisation. You will assist in restructuring the new category management organisation in relation to processes, structures, polices and tools. Thus focus will be on ensuring savings, as well as improving payment terms and quality.
Læs mere




Leder til kontrolcenteret i bagage - Mrk.11.293
Københavns Lufthavne A/S

Har du lyst til at blive en del af et engageret og kompetent team? Trives du bedst i et miljø, hvor der er stor kompleksitet og høj grad af samspil med interne og eksterne partnere i lufthavnen? Så kan du være vores nye leder af kontrolcenteret i bagage og en del af ledergruppen i bagageafdelingen, som du samtidig skal være med til at udvikle. Vi er omkring 75 medarbejdere i bagage-afdelingen og i dit team er der 12 kompetente og engagerede medarbejdere, der 24 timer i døgnet overvåger driften af hele bagageanlægget. Når der er behov for justeringer eller reparationer, tilkaldes de respektive teams, så fejl og forbedringer bliver ordnet. Du vil desuden stå for en del af kontakten til andre interne funktioner i CPH samt en bred vifte af eksterne leverandører, som eksempelvis handling virksomheder, der sørger for at bagagen bringes til og fra fly.
Læs mere




Ambitiøs Process Excellence konsulent - Mrk.11.275
Københavns Lufthavne

Hvis du brænder for at optimere arbejdsprocesser og tænder på begreber som ”Six Sigma”, ”PDCA”, ”Hoshin” og ”Lean”, så har vi jobbet, der vil interessere dig. Flere og flere passagerer rejser til og fra Københavns Lufthavn, og vi er en virksomhed i vækst. Derfor har vi nu brug for en ny Process Excellence konsulent, der vil være med til at løse hverdagens og fremtidens udfordringer. Du kommer om bord i en nyetableret afdeling, hvor vi har en stor og vigtig opgave foran os med at effektivisere på tværs af organisationen og derigennem bidrage til at levere CPHs strategi, ”World Class Hub”.
Læs mere




Investment Manager, Medical technology - Mrk.11.290
SEED Capital

You will be part of an efficient and experienced team of Investment Managers at SEED Capital, where your primary focus will be on business opportunities related to medical technology and devices, in the broadest sense. Your tasks will include scanning the market for potential investment opportunities where you proactively use both your own and the Seed Capital collective network, to handle direct inquiries from entrepreneurs seeking funding to develop their business ideas. Should you find an investment opportunity interesting and relevant for SEED capital, the next phase includes negotiating investment terms, preparing an internal investment proposal and finally presenting it to the Partners and the SEED Capital Investment Committee.
Læs mere




Financial Controller - Mrk.11.292
SEED Capital

Du kommer til at indgå i et lille effektivt team i økonomifunktionen hos SEED Capital. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og bl.a. omfatte budgettering, deltagelse i udarbejdelsen af årsregnskabet, ledelsesrapportering, løbende controlling og procesoptimering. Derudover får du en række opgaver, som relaterer sig til rådgivning og opfølgning på økonomistyringen i porteføljeselskaberne. Sidstnævnte sker i tæt samarbejde med de respektive investment managere. Du refererer til selskabets CFO, og får i øvrigt en bred berøringsflade til investment managere, partner-kredsen og porteføljeselskabernes direktion og økonomifunktioner.
Læs mere




Projektchef til bygge- og leveranceprojekter - Mrk.11.287
Københavns Lufthavne A/S

Som projektchef bliver din primære opgave at lede og gennemføre byggeprojekter, både nye områder og ombygninger i et tværfagligt miljø med mange interessenter. Du skal drive flere komplekse projekter, der griber ind i mange led i organisationen og det er derfor vigtigt, at du formår at holde overblik og retning. Sammen med projektledere på de enkelte projekter tager du ansvar for at de økonomiske og forretningsmæssige mål holdes samtidig med at både interne og eksterne interessenter og leverandører udfordres, så den optimale løsning opnås.
Læs mere




Projektleder/Construction Manager - Mrk.11.288
Københavns Lufthavne A/S

Med en solid baggrund og erfaring med byggestyring er du som projektleder ansvarlig for flere byggeprojekter samtidigt og sikrer at sikkerhed, sundhed, kvalitet, tid og pris er i balance indenfor det aftalte scope. Som projektleder bliver din primære opgave at lede og gennemføre byggeprojekter, både nye områder og ombygninger i et tværfagligt miljø med mange interessenter. Du tager ansvar for at projektets økonomiske og forretningsmæssige mål holdes samtidig med at både interne og eksterne interessenter og leverandører udfordres, så den optimale løsning opnås.
Læs mere




Business & Financial Controller - Mrk.11.284
TIA Technology

As Business & Financial Controller you will act as business partner and controller initially for the Development business unit which is the largest in TIA and employs app. 40 professionals out of app. 80 employees at TIA in total. Your tasks will include business advisory regarding project controlling and cost control, monthly closing, budgeting, annual reporting/audit and development of best practice processes using internal systems like Navision and Excel. Having a strong background you will also second the CFO in deliveries to Board of Directors and other external stakeholders.
Læs mere




Konsulent - med partner potentiale - Mrk.11.222
Brinch & Partners

Som konsulent bliver du en del af et erfarent og professionelt team, der har evnet at opbygge og fastholde en interessant kundeportefølje bestående af store internationale koncerner samt mindre og mellemstore danske virksomheder. Du bliver ansvarlig for den samlede proces fra den indledende kundekontakt over analysen, valg af metode, interviews, test af kandidater og afrapportering til kunden. Du bliver understøttet af dygtige og engagerede kollegaer/researchere samt vores afprøvede processer og professionelle test-værktøjer.
Læs mere




Bestyrelsesposter - Mrk.11.200
Anonym

Vi har fået til opgave løbende at besætte en række bestyrelsesposter i teknologifokuserede start-ups. Ved spørgsmål kontakt partner Martin Bo Sørensen på tlf. 7020 2328
Læs mere




 
 

Emnebank

Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores øvrige netværk og metoder bruger vi aktivt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog eller direkte lade dig registrere i vores emnebank.

Tilmeld emnebank

Aktuelle stillinger

VELUX - Technology Specialist, Østbirk...
Brüel & Kjær - Controller...
OneMed - Projektleder...
Valcon - Business Transformation Management Konsulent...
VELUX - Category Manager...
Københavns Lufthavne A/S - Leder til kontrolcenteret ...
Se alle stillinger »

Brinch & Partners

Brinch & Partners - København
Havnegade 39
DK-1058 København K

Brinch & Partners - Århus
Søren Frichs 42H
DK-8230 Åbyhøj

Telefon: +45 7020 2328
Email: mail@brinchpartners.dk

LinkedIN  FØLG OS PÅ LINKEDIN

All rights reserved © Brinch&Partners 2014 | Design & CMS: WebVizion