replica watches we offer the best swiss replica watches uk, there are many replica watches swiss replica watches uk, buy swiss rolex replica watches uk, swiss replica watches uk on our store, swiss replica watches uk with huge replica watches discount, replica watches swiss replica watches uk with low price!

 
  Brinch Partners DANISH  |  ENGLISH
 
 

Stillinger

Vi arbejder for tiden bl.a. med nedenstående ledige stillinger. Derudover arbejder vi løbende med opgaver, som ikke annonceres. Hvis du har spidskompetencer indenfor ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog omkring dine muligheder. Vi arbejder aktivt med vores emnebase og vores netværk.Production Engineer - Mrk.11.310
Anonym

Stillingsbeskrivelse under udarbejdelse, ved spørgsmål kontakt Partner Jens Christian Jensen på +45 2784 7405
Læs mere
Financial Controller - Mrk.11.292
SEED Capital

Du kommer til at indgå i et lille effektivt team i økonomifunktionen hos SEED Capital. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og bl.a. omfatte budgettering, deltagelse i udarbejdelsen af årsregnskabet, ledelsesrapportering, løbende controlling og procesoptimering. Derudover får du en række opgaver, som relaterer sig til rådgivning og opfølgning på økonomistyringen i porteføljeselskaberne. Sidstnævnte sker i tæt samarbejde med de respektive investment managere. Du refererer til selskabets CFO, og får i øvrigt en bred berøringsflade til investment managere, partner-kredsen og porteføljeselskabernes direktion og økonomifunktioner.
Læs mere
Key Account Manager - Trafiksystemer - Mrk.11.309
SWARCO

Som Key Account Manager får du, efter en oplæringsperiode, ansvaret for dine egne kunder, hvor du bliver ansvarlig for salgsprocessen, udvikling af relationer og omsætningsmål. Du arbejder med hele produktporteføljen, som bl.a. omfatter trafiksignaler og styringssystemer. Dine kunder vil primært være kommuner på Sjælland. Du har god teknisk indsigt og du følger løbende op på dine kunder for at bygge stærke relationer og afdække forretningsmuligheder. Du baserer din salgsindsats på stærk faglighed i kombination med en tillidsskabende personlighed. Du får reference til selskabets salgschef og får i øvrigt en bred kontaktflade i forhold til kunder og internt i virksomheden.
Læs mere
Business Development Manager - Mrk.11.306
SWARCO

Som Business Development Manager får du et selvstændigt ansvar for at sammensætte en konkurrencedygtig produktportefølje af parkeringsløsninger til det danske marked og for personligt at drive den fulde salgsproces i forhold til kunderne, som primært omfatter parkeringsoperatører, ejendomsselskaber, andre private aktører og kommuner. Du evner således både at agere strategisk og udvælge de produktløsninger fra søsterselskaberne, der matcher de danske markedsforhold, samt personligt at drive det direkte operative salg. Du refererer til selskabets salgschef og har i øvrigt en meget bred kontaktflade både internt i koncernen og direkte i forhold til kunder og samarbejdspartnere.
Læs mere
Researcher - Studiejob - Mrk.11.308
Brinch & Partners

Som researcher er du ansvarlig for, at gennemføre den grundlæggende research og forestå den indledende telefoniske kontakt til relevante kandidater. I samarbejde med konsulenterne vil du også deltage i gennemførelsen af profilanalyser hos kunder, hvor kravene til kandidaternes faglige og personlige profil afdækkes og udfordres. Derudover kommer du til at deltage i koordineringen af interviews og andre administrative opgaver.
Læs mere
Teknisk tegner - Mrk.11.307
SWARCO

Stillingsbeskrivelse under udarbejdelse, ved spørgsmål kontakt Partner Martin Bo Sørensen på tlf. +45 2784 7406
Læs mere
Senior Process Excellence-konsulenter - Mrk.11.275
Københavns Lufthavne

Hvis du brænder for at optimere vigtige kunderelaterede arbejdsprocesser og tænder på begreber som Six Sigma, PDCA, Service Excellence, Strategy Deployment/Hoshin og Lean, så har vi jobbet, der vil interessere dig. Vores vigtigste opgave er at optimere CPHs tværgående arbejdsprocesser og dermed levere værdi til lufthavnenes mange forskelligartede kunder. Vores filosofi er, at Process Excellence bedst forankres og leverer værdi med udgangspunkt i de behov, vores kunder har og at optimering derfor sker gennem fokus på End2End-værdikæden. Du bliver en del af en dynamisk konsulentafdeling, der samarbejder med både eksterne og interne kunder. Komplekse og spændende problemstillinger fra alle områder af lufthavnens drifts- og forretningsenheder er en del af vores hverdag, og vi trives med de udfordringer, det giver.
Læs mere
Bestyrelsesposter - Mrk.11.200
Anonym

Vi har fået til opgave løbende at besætte en række bestyrelsesposter i teknologifokuserede start-ups. Ved spørgsmål kontakt partner Martin Bo Sørensen på tlf. 7020 2328
Læs mere
Area Sales Managers, GERMANY - Mrk.11.299
BOLON AB

BOLON - An internationally highly recognised manufacturer of design and high quality flooring solution is seeking two Area Sales Managers to continue the successful growth in Germany. BOLON is a successful Swedish family owned company founded in 1949. The company has earned itself international recognition for its unique designs with focus on providing high quality and innovative flooring. It has distribution all over the world and in more than 40 countries and customers include Armani, Google, Lacoste and high profile architects and designers, such as Tom Dixon, Paul Smith, Jean Nouvel, the Campana brothers and Giulio Cappellini.
Læs mere
Indkøbschef til førende hotelkæde i København - Mrk.11.301
Arp-Hansen Hotel Group

Med reference til virksomhedens COO har du ansvaret for hele virksomhedens indkøb af produkter og serviceydelser. Du får til opgave at skabe, videreudvikle og følge op på leverandørrelationer samtidig med at du er i stand til at skabe et fokus på indkøbsprocesser i hele organisationen, med henblik på at sikre aftaleimplementering sammen med driftsorganisationen. Du skal desuden identificere nye muligheder for stordrift, udfordre de nuværende leverandører, gennemføre indkøbsanalyser for de forskellige områder, samt vedligeholde indkøbsdatabasen. Du bliver desuden i tæt samarbejde med hotel-, restaurant- og køkkenchefer, ansvarlig for, som rådgiver og tovholder, Food & Beverages udvikling i koncernen, og skal sikre at Arp-Hansen Hotel Group fastholder og udvikler deres nuværende høje niveau, og får et øget fokus på sammenhængen mellem kvalitet, service og pris.
Læs mere
Technology Specialist, Østbirk - Mrk.11.296
VELUX

Du får med direkte reference til lederen af kompetenceteamet primært ansvaret for teknologier og processer i forbindelse med profilering og maling af trælaminater. Ansvaret går på tværs af fabrikker i Europa, og det team du vil indgå i, byder ind med ressourcer til rådgivning og viden om processerne fra det rå træ til færdig komponent. Rådgivningen handler bla. om implementeringen af ny teknologi, processer, kvalitet og generel support. Supporten sker i krydsfeltet mellem eget team, fabriksledelsen, specialisterne på fabrikkerne, produktudvikling og indkøb.
Læs mere
Controller - Mrk.11.278
Brüel & Kjær

Brüel & Kjær er den globale markedsleder inden for udstyr til måling og analyse af lyd og vibration. Virksomheden har betydelige vækstmål og forfølger dem ved at kombinere innovationskraft og høj teknologisk ekspertise med internationalt markedskendskab. Hos Brüel & Kjær arbejder man løbende med faglig og personlig udvikling i et internationalt miljø. Over 1100 medarbejdere – heraf ca. 450 i Nærum – hjælper dagligt kunderne, som er blandt verdens førende virksomheder, med at forbedre kvaliteten på en lang række produkter, som møder os overalt i hverdagen. Brüel & Kjær har salgsselskaber og distributører i mere end 80 lande. Produktporteføljen bruges til at teste vibrations-og støjniveau og skaber via vores kunder større sikkerhed, bedre livsvilkår for mennesker og et godt miljø. Til at understøtte den fortsatte internationale vækst søger vi nu til kontoret i Nærum en:
Læs mere
Projektleder - Mrk.11.297
OneMed

Som en væsentlig del af tilbudsafdelingen bliver du placeret centralt i virksomheden, og skal både selvstændigt og i samarbejde med den øvrige tilbudsafdeling varetage den vigtige proces med at give tilbud på relevante EU-udbud til de kommunale markeder. Det er essentielt at tilbuddene afgives konditionsmæssigt korrekt, rettidigt og med blik for den forretningsmæssig værdi for OneMed. Du får efter kort tid ansvaret for dine egne opgaver, som skal løses i et tæt samarbejde med de øvrige interessenter, som primært er salgschefer, produktchefer samt indkøbsafdelingen. Din funktion er internt baseret, men du vil med tiden også få et vist samspil med kunder og andre dele af koncernen. Det er vigtigt, at du er i stand til at løfte dine opgaver selvstændigt, har et højt drive og bidrager til at udvikle funktionen.
Læs mere
Business Transformation Management Konsulenter - Mrk.11.295
Valcon

Sammen med kunderne skal du være med til at skabe og drive transformationer inden for driftsledelse med fokus på, at kunden når forretningsmæssige mål. Du tænker både i forretning, processer og mennesker, så dine resultater opnås ved at tage hensyn til såvel forandringens faglige indhold som til de mennesker, der berøres af forandringen. Du bliver en del af et team, der de senere år haft stor succes med at gennemføre transformationer på topledelsesniveau for store skandinaviske kunder. Valcon ønsker nu at styrke og fortsætte væksten inden for driftsledelse og -optimering. Det er derfor nu, du skal stige på, hvis du ønsker at præge en allerede spændende og givende udvikling på et område af central betydning for virksomheder overalt.
Læs mere
Category Manager - Mrk.11.276
VELUX

Reporting to the Category Director for Direct Materials in VELUX A/S you will be responsible for managing the spend for plastic, rubber materials and injection moulded parts including tooling, on a global scale. We expect that you will be able to grow the vision for the categories, design the strategies, ensure timely execution and ensure alignment with all key stakeholders in- and outside the organisation. You will assist in restructuring the new category management organisation in relation to processes, structures, polices and tools. Thus focus will be on ensuring savings, as well as improving payment terms and quality.
Læs mere
Investment Manager, Medical technology - Mrk.11.290
SEED Capital

You will be part of an efficient and experienced team of Investment Managers at SEED Capital, where your primary focus will be on business opportunities related to medical technology and devices, in the broadest sense. Your tasks will include scanning the market for potential investment opportunities where you proactively use both your own and the Seed Capital collective network, to handle direct inquiries from entrepreneurs seeking funding to develop their business ideas. Should you find an investment opportunity interesting and relevant for SEED capital, the next phase includes negotiating investment terms, preparing an internal investment proposal and finally presenting it to the Partners and the SEED Capital Investment Committee.
Læs mere
Projektchef til bygge- og leveranceprojekter - Mrk.11.287
Københavns Lufthavne A/S

Som projektchef bliver din primære opgave at lede og gennemføre byggeprojekter, både nye områder og ombygninger i et tværfagligt miljø med mange interessenter. Du skal drive flere komplekse projekter, der griber ind i mange led i organisationen og det er derfor vigtigt, at du formår at holde overblik og retning. Sammen med projektledere på de enkelte projekter tager du ansvar for at de økonomiske og forretningsmæssige mål holdes samtidig med at både interne og eksterne interessenter og leverandører udfordres, så den optimale løsning opnås.
Læs mere
Projektleder/Construction Manager - Mrk.11.288
Københavns Lufthavne A/S

Med en solid baggrund og erfaring med byggestyring er du som projektleder ansvarlig for flere byggeprojekter samtidigt og sikrer at sikkerhed, sundhed, kvalitet, tid og pris er i balance indenfor det aftalte scope. Som projektleder bliver din primære opgave at lede og gennemføre byggeprojekter, både nye områder og ombygninger i et tværfagligt miljø med mange interessenter. Du tager ansvar for at projektets økonomiske og forretningsmæssige mål holdes samtidig med at både interne og eksterne interessenter og leverandører udfordres, så den optimale løsning opnås.
Læs mere
Business & Financial Controller - Mrk.11.284
TIA Technology

As Business & Financial Controller you will act as business partner and controller initially for the Development business unit which is the largest in TIA and employs app. 40 professionals out of app. 80 employees at TIA in total. Your tasks will include business advisory regarding project controlling and cost control, monthly closing, budgeting, annual reporting/audit and development of best practice processes using internal systems like Navision and Excel. Having a strong background you will also second the CFO in deliveries to Board of Directors and other external stakeholders.
Læs mere
Konsulent - med partnerpotentiale - Mrk.11.222
Brinch & Partners

Som konsulent bliver du en del af et erfarent og professionelt team, der har evnet at opbygge og fastholde en interessant kundeportefølje bestående af store internationale koncerner samt mindre og mellemstore danske virksomheder. Du bliver ansvarlig for den samlede proces fra den indledende kundekontakt over analysen, valg af metode, interviews, test af kandidater og afrapportering til kunden. Du bliver understøttet af dygtige og engagerede kollegaer/researchere samt vores afprøvede processer og professionelle test-værktøjer.
Læs mere
 
 

Emnebank

Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores øvrige netværk og metoder bruger vi aktivt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog eller direkte lade dig registrere i vores emnebank.

Tilmeld emnebank

Aktuelle stillinger

Anonym - Production Engineer...
SEED Capital - Financial Controller...
SWARCO - Key Account Manager - Trafiksystemer...
SWARCO - Business Development Manager...
Brinch & Partners - Researcher - Studiejob...
SWARCO - Teknisk tegner...
Se alle stillinger »

Brinch & Partners

Brinch & Partners - København
Havnegade 39
DK-1058 København K

Brinch & Partners - Århus
Søren Frichs 42H
DK-8230 Åbyhøj

Telefon: +45 7020 2328
Email: mail@brinchpartners.dk

LinkedIN  FØLG OS PÅ LINKEDIN

All rights reserved © Brinch&Partners 2014 | Design & CMS: WebVizion